Direct na een brand of andere calamiteit wil de gedupeerde maar één ding: met een enkel telefoontje alle noodzakelijke handelingen laten uitvoeren die nodig zijn om de schade te beperken en erger te voorkomen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het aanbrengen van noodglas, het veilig stellen van elektronica en het afsluiten van het pand of de woning.

Snoek Reconditionering is meteen ter plekke, ongeacht het tijdstip en neemt de eerste zorgen uit handen, rekening houdend met de emoties van dat moment en met oog voor de noodzaak om snel rust te creëren.

Ook omtrent het reinigen en desinfecteren van (mogelijke) besmette Corona ruimtes kunt u Snoek reconditionering inschakelen. Onder strenge veiligheidsinstructies en met gebruik van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen worden besmette (Corona) ruimtes gereinigd en gedesinfecteerd.

REINIGEN/DESINFECTEREN COVID-19

Ook omtrent het reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette Covid-19 ruimtes kunt u Snoek reconditionering inschakelen. Onder strenge veiligheidsinstructies en met gebruik van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen worden (mogelijk) besmette Covid-19 ruimtes gereinigd en gedesinfecteerd.

Daarnaast reinigt Snoek reconditonering ook ruimtes die (mogelijk) besmet zijn met andere infecties of bacteriën.

BIOHAZARD REINIGING

Zorgvuldige reiniging en desinfecteren van ruimtes die bevuild zijn met ontlasting, bloed en/of andere vloeistoffen.

GEURBEHANDELING

Na een calamiteit kan er een vieze geur overblijven in een ruimte. Bijvoorbeeld na een brand, een schimmelprobleem of een waterschade blijft er vaak een onaangename geur hangen die moeilijk te bestrijden is. Dankzij onze apparatuur kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat deze onaangename geur verdwijnt.

NICOTINEAANSLAG VERWIJDEREN/ONTGEUREN

Nicotineaanslag op muren en plafonds, maar ook in woningen waar jaren in is gerookt, kunnen door de specialisten van Snoek reconditionering worden gereinigd. Eveneens wordt het pand na afloop ontgeurt, zodat het pand compleet schoon en fris wordt opgeleverd.

SCHIMMELREINIGING

Naar aanleiding van wateroverlast, een probleem met ventilatie of een oude lekkage kan er schimmel in een ruimte ontstaan. Dit is niet alleen ontsierend, het is bovenal onhygiënisch en schadelijk voor uw gezondheid. Onze specialisten hebben de benodigde kennis in huis om de schimmelvorming effectief en preventief aan te pakken.