Voor verzekerden, verzekeraars en tussenpersonen is Snoek Reconditionering gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden in natura c.q. het terugbrengen in de oude staat. Hier wordt vaak voor gekozen omdat op deze manier gecontroleerde prijsstelling, kostenbeheer en kwalitatieve oplossingen inclusief schadeafwikkeling hand in hand kunnen gaan.

Wanneer door schade-experts de afhandeling van schades door calamiteiten aan Snoek Reconditionering wordt toegekend, wordt een weloverwogen stappenplan in werking gezet.

Dit stappenplan behelst alle werkzaamheden die leiden tot een volledig herstel in natura. De verschillende stappen kunnen zich uitstrekken van bijvoorbeeld reiniging van zowel de inboedel als de opstal, sloop opstal, bouwkundig herstel, herstellen of vervangen van leidingen, bouwkundige afwerking tot de complete nieuwe inrichting. De inboedel wordt verplaatst naar onze vestiging in Hengelo. Hier wordt de inboedel zorgvuldig gereinigd en vervolgens veilig en verzekerd opgeslagen tot alles volledig is hersteld.

Elektronica wordt professioneel gereinigd en eventueel hersteld. Daarna wordt de elektronica uitvoerig getest, zodat zeker is dat de elektronica optimaal kan functioneren.