Waterschade kan een enorme ravage veroorzaken. Wanneer uw woning of bedrijf is getroffen door een lekkage of stormschade is het noodzakelijk deze ruimte zo spoedig mogelijk te drogen om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Snoek Reconditionering is onder andere gespecialiseerd in het herstellen van waterschade. Ter plaatse aanwezig zullen onze specialisten eerst het overtollige water verwijderen met waterstofzuigers, indien nodig plaatst onze afdeling droogtechniek drogers en ventilatoren in de getroffen ruimte(s). Tijdens het proces houden wij het luchtvochtigheidsgehalte steeds nauwkeurig in de gaten. Elektronische apparatuur drogen wij in een speciale droogkamer, waarin we de temperatuur en luchtvochtigheid haarscherp kunnen meten en instellen zodat beschadigingen tot een minimum worden beperkt.

Heeft u vragen schroom dan niet contact op te nemen met onze afdeling droogtechniek.

SCHIMMELREINIGING

Naar aanleiding van wateroverlast, een probleem met ventilatie of een oude lekkage kan er schimmel in een ruimte ontstaan. Dit is niet alleen ontsierend, het is bovenal onhygiënisch en schadelijk voor uw gezondheid. Onze specialisten hebben de benodigde kennis in huis om de schimmelvorming effectief en preventief aan te pakken.